• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Trøtt og uren hud!Onsdag, første treningsøkt etter kampen. Løpetur og skyggeboksing i skogen, terapi!

Søndag var fylt med is og gode saker som jeg har sett fram til en stund, med en gang kommer kvisene krypende fram. Jeg merker å hvor mye mer trøtt jeg er på morgenen, når jeg hverken spiser eller trener som jeg pleier. Rart hvordan kroppen fungerer.. Men, man må være litt rebell av og til!Tirsdag var jeg tilbake på jobb, teknologi konferansen i Trondheim.

Visste du at det er 20 milliarder digitale enheter som er tilkoblet internettet i dag? Og 80 milliarder innen 2025!? Tenk på det du.I dag er det fredag! Gullrekka i kveld, å i morgen og på søndag er Hoss Cartwright på TV'n!
Ha en magisk fredag!Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com