• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

TakknemlighetJeg vil begynne med å gratulere alle mødre der ute med morsdagen. Gratulerer til min mamma Bodil, håper dagen blir fantastisk selv om jeg ikke er der sammen med deg =)

Å vise våre mødre takknemlighet for alt de har gjort for oss skal være på sin plass, ingen av oss hadde vært der vi er i dag uten dem.

På en slik dag begynner jeg også å tenke på hvor mange mennesker som egentlig skal ha en skikkelig takk, en takk for at de alltid stiller opp og er der. Den tiden vi lever i nå er alle medier utrolig flinke til å fortelle oss om alt som er negativt. Det er dette som får oppmerksomheten vår. Veldig mange av oss som kommenterer eller deler ting på sosiale medier, er negative. Noen ganger burde vi heve oss over det, ignorere det. Finne noe positivt å bruke energien på. Jeg vil derfor bruke denne muligheten til noe positivt, å takke.

Som dere vet har jeg mine mål både sportslig, personlig og karrieremessig. I den prosessen har jeg noen utrolige mennesker i rundt meg som jeg aldri hadde klart meg uten. Jeg har fremdeles en lang vei å gå, tusen takk til hele Namsos og alle mine nærmeste venner som alltid stiller opp på konkurranser, dere gir meg en stor motivasjon. Arbeidsplassen min, som tilrettelegger for meg. Team Eggan, for motivasjon og samarbeidet vårt. Robert og Kelvyn, som alltid peiler meg inn på riktig vei innen boksingen.

Tusen takk Karl Johan, all hjelp jeg har fått fra deg og fremdeles får. Det er noe jeg for alltid vil sette pris på. Mari, du som må se alle nedturene også. Du er fantastisk, å alt familien din gjør for meg.

Mamma, pappa og resten av min familie. Dere gjør alt så mye lettere, selv om jeg ikke sier det ofte nok så må dere vite at jeg verdsetter dere og alt dere gjør utrolig høyt!

Som sagt, det er lenge igjen til jeg har nådd mine mål. Regner med jeg vil få mange flere muligheter til å takke dere alle sammen 😉

Neida, jeg skal ikke glemme å trene selv om jeg har brukt bloggen i det siste til å løse verdensproblemer. Jeg trener godt om dagen, en ny Simen vil gå inn i ringen neste kamp. I løpet av uken vil jeg komme med når neste kamp blir, den blir i England. Datoen er bare ikke bekreftet enda.

I dag var episoden av Bonanza veldig bra, så om du ikke fikk med deg den gikk du glipp av noe!

Gjør stas på moren din i dag, ta et kakestykke for meg også.


Ha en fantastisk søndag!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com