• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Debatten


Jeg vil begynne med å si godt nyttår!

Håper året har startet bra for deg og dine =)Dette innlegget handler ikke om boksing.

Rett og slett en heftig digresjon.


Jeg har et par ting jeg vil snakke om.


Idag har jeg sett "Debatten" på NRK. Der vi blir fortalt at trening ikke har noe som helst med det å gå ned i vekt, at det bare handler om hva du spiser.


Ja, veldig mange vet at å gå ned i vekt handler 80% om å legge om kostholdet.

Men å si at trening har null betydning gir ingen mening for meg.. I tillegg får de det til å høres ut som at LOFF med NUGATTI er bedre enn en skål med granola..?! ??

Jeg har ikke så alt for stor kunnskap om ernæring, men dette blir tragikomisk NRK.


Diett fra han på bildet under: Sjokolade, loff med nugatti og ketsjup.
En ting til.


Klimaet.. jeg har ikke fått gått på ski denne sesongen før mandag 14.Januar. Dette går ikke lenger, nå må det gjøres noe!

Ikke tro at alle andre skal fikse det. Bare lag deg en liten vane. Sorter søpla, spis litt mindre rødt kjøtt, bruk håndkleet ditt en gang ekstra, dusj litt kortere, sykle til jobb (selv om det ikke gjør deg noe slankere i følge han på bildet over...).


Ting forandrer seg, og ja det er vår skyld. Vi tenker kortsiktig, skylder på andre, tenker at noen andre fikser dette. "Vi i Norge er så små, at vi utgjør ingen forskjell."

Vi kommer ikke til å merke de største forandringene, men vi merker det.. tenk på generasjonene etter oss, barna dine, barnebarna.


Noe av det verste jeg vet er når folk skal fortelle meg hva jeg skal gjøre eller ikke, så jeg skjønner at du ikke liker det.. men tenk at du hjelper meg med å få gå tidligere på ski.


Ha en fortsatt strålende uke!


Takk!

3 kommentarer

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com