• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Shipping up.


På kampfronten har det vært stille i 4 mnd nå. Kroppen begynner og bli rastløst, det er virkelig på tide med ny kamp. Det er greit å få trent mye på det grunnleggende, men 4 mnd begynner å bli litt for lang tid mellom slagene.

Jeg har vært så heldig å få tilbudet om en kamp til i England, kontrakten er signert. Jeg reiser til Manchester for å bokse den 9.Mars.

Denne gangen er jeg mye mer forberedt, vet hvordan ting fungerer der og hvordan jeg skal takle ting enda bedre enn forrige gang.


Men, jeg må innrømme at jeg gleder meg for å bokse foran et norsk publikum igjen. Jeg har ikke så mange i ryggen der borte, noe av det som er så fantastisk med å bokse her hjemme er å ha alle dere der.

Det jeg vet med sikkerhet er at 2019 vil bli det mest spennende året så langt i min boksekarriere.

Mye som er skrevet ned i kalenderen, kan dessverre ikke dele alt med dere enda. Ingen fare, dere vil bli oppdatert når jeg kan.


FROKOST på 6 min:


Havregrøt

Kanel

Banan i skiver

Eple i skiver

Varme skogsbær Havregrøt gir energi som varer lenger enn brødskiver eller knekkebrød. Du slipper å bli så fort sulten igjen. Kanel er sunt og godt. Eple, banan og skogsbær gir en frisk smak pluss masse viktige vitaminer.

Spis mat med farger, der er det bra vitaminer!

Ikke glem vann, det er viktig med veske!! For å fungere optimalt trenger hodet ditt påfylling av vann når du våkner, start dagen med et stort glass vann.


Ha en flott uke!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com