• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Neste stopp: England!


Lørdag 3.november bokser jeg i England, Manchester.Kort varsel, men jeg kan ikke takke nei til kamp i England. Muligheten til å få vise seg fram der er verdt mye. Det er en sjanse jeg griper med begge hender.


Kelvyn har vært her i helgen, han var her med 4 boksere fra klubben sin i England som deltok på "Legacy Box Cup". Vi har også trent godt å forberedt oss det vi kan fram mot neste helg.


Jeg er klar og gleder meg stort til min engelske debut!


Ellers har helgen gått i familie og venner. Pappa og mine småsøsken har vært her fra fredag til søndag. På søndag var vi hos noen venner og spiste en helt fantastisk kyllingsuppe og feiret Lise sin bursdag. En helg som rangeres høyt.


Ha en god mandag!

1 kommentar

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com