• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Muhammad Ali på veggen!


Opp å hopp, på tide å starte dagen!

Medisinske papirer er sendt til utlandet, treningen går strålende å jeg er klar, alltid klar!

Håper på å komme med kamp-nyheter innen kort tid!


På tirsdag var Mari og jeg på boklansering til Berit og Klaus.

Vi storkoste oss med god mat og godt selskap.

Gratulerer så mye med en inspirerende og god bok!


Jeg dro til Namsos et par dager denne uken, møte med jobben, skifte dekk på bilen, familie og venner. Når jeg kom hjem hadde jeg med en bursdagsgave jeg fikk av mine svigerforeldre.

Jeg har sjeldent siste ordet når det kommer til hvordan det skal se ut hjemme, det er fordi Mari er flink til å innrede (...pluss at jeg velger mine kamper). Denne tok jeg på strak arm. Gaven jeg fikk var et bilde, som ikke falt i smak hos Mari. Kjempet tappert for min rett til å henge opp bildet, og som du ser - jeg har skapt det fineste hjørnet i leiligheten!


Sparring i går og sparring i dag, helgen er komplett!


Kos deg i dag, det er søndag!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com