• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Mai, du skjønne milde.

Det begynner det å bli noen dager siden jeg skulle ha bokset. 4.Mai skulle jeg egentlig hatt min viktigste kampen så langt, men et eller annet skjedde så kamp ble det ikke. Jeg sitter her som et lite spørsmålstegn selv. Jeg var klar, det klødde i kroppen etter å hoppe opp i ringen. Det klør litt enda også.

Vi er i diskusjon om kamp i England om ikke lenge, så det blir forhåpentligvis snart.


Mamma mente jeg så sliten ut her. Men det er meningen det mamma, etter en treningsøkt.

Dro over til Kelvyn, der vi hadde en 8 dagers camp. Mye teknikk-trening og sparring.


Hver morgen er vi på "V.I.P promotions" sin gym. Det er en egen atmosfære der inne, en gym hvor gutter og jenter jobber hardt hver dag for å oppnå drømmene sine. Disse utøverne har ikke små drømmer og mange av de har kommet et godt stykke på vei.

Det å ha mennesker med en sånn mentalitet og vilje rundt seg, er noe som smitter. Et sånt miljø er noe som gir deg et syn på hva som er mulig, du kan sammenligne deg med andre utøvere som er rangert topp 10 i verden. Du ser hvor og hva de kommer fra. En gruppe med mennesker som viser at hardt arbeid lønner seg.


Tommy Coyle og Jamie Moore. Tommy bokser 1.Juni i Madison Square Garden mot Chris Algieri.

8 hektiske dager går fort. Camp done, mye nytt å ta med seg hjem og fordøye. På tide å pakke bagen å dra hjem. Blått øye, pistrete skjegg (jeg har veldig dårlig skjeggvekst og glemte av barbermaskinen min hjemme), stiv og støl kropp med en lang reise foran meg. Ikke så lang da, men jeg måtte mellomlande og vente en stund i København.


Tror flere ganger på turen at folk kjenner meg igjen, de stirrer og snur seg. Men skjønner jo etterhvert at det er den litt slitne, skjeggete, haltende og blåøyde karen de ser på. Kanskje en eller to hadde kjent meg igjen på Værnes, men ikke i København smart'n.


Bare flaks jeg ikke ble stoppa i tollen, det har de gjort før.Kelvyn, Joe Eko og meg.


Meg og Steven Ward.

Meg og Rocky Fielding.

Tusen takk til mine sponsorer som gjør det mulig for meg å skulke jobb og reise midt i arbeidstiden.

Namdal Ressurs AS Trym Næring AS

Boligprosjekt Overhalla AS

Bilsenteret Namsos ASDa er det bare å finne fram dressen og stryke skjorta. Jeg håper dere alle får en fin 17.Mai. Jeg skal feire i Trondheim, også skal jeg holde dere informert så fort jeg vet om jeg skal bokse snart.


Ha en fin dag!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com