• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Ikke helt som planlagt.

Oppdatert: 9. april 2019Den siste tiden har jeg gledet meg til å kunne fortelle dere om mine fremtidige kamper og planer. Vi hadde et veldig bra opplegg for tiden som skal komme, det skulle bli flere gode kamper her i Norge. Dessverre går det ikke alltid som planlagt, alt gikk skeis og er blitt skrinlagt. Mer kan jeg dessverre ikke si om det. Jeg har en god følelse på at det ordner seg etterhvert, men for nå må jeg gjøre som før å bokse en og en kamp. Men det er vi blitt gode på. "Nysæter Crew" jobber hardt om dagen for å finne neste kamp.


Boksing er uforutsigbart. Takket være sponsorene mine slipper jeg å ha vondt i magen for den grunn.

Uten dem hadde jeg aldri kunne holdt på som jeg gjør. Tusen takk for at dere har troen på meg, og at vi skal komme oss dit vi har satt oss som mål. Jeg setter så ubeskrivelig pris på at dere er med meg på reisen!

Trym Næring AS Namdal Ressurs AS

Boligprosjekt Overhalla AS

Bilsenteret Namsos AS


Mange har sikkert fått med seg at jeg jobber ved siden av å bokse profesjonelt. Jeg vil gjerne fortelle dere litt om hva jeg holder på med. Firmaet Namdal Ressurs ansatte meg i en 50% stilling hvor jeg jobber som elektroingeniør. Vi er en totalleverandør til avfallsbransjen.

Hva driver en elektroingeniør med avfall/søppel for? Ja, det kan du si.

Men i dag så skal en container kunne gi tilgang til bare de som skal ha det, den skal fortelle oss hvor full den er, hva som er blitt kastet og skal kunne fungere selv uten å måtte kobles til i veggen med en kontakt. Derfor, elektroingeniøren til utsetning.

Jeg føler jeg har det beste av 2 verdener, jeg får holde på med det jeg liker av idrett og det jeg liker i jobbsammenheng. Boksing - morgen og kveld, jobb - ser på nye løsninger, fikser, lodder og mekker. Føler meg veldig privilegert!


Nå ser jeg fram til en fin påskeferie som jeg egentlig ikke skulle ha, jeg skulle egentlig vært i England å hatt siste oppkjøring mot kamp. Viktig å se det positive i alt, ble ikke kamp men påskeferie. Ha en fortsatt strålende mandag og uke!Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com