• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Ikke godkjent legesjekk og neste kamp.Nå har jeg hatt 2 kamper i England. For meg så har nok de vært der jeg har lært mest. Både fysisk og mentalt.

Når vi går inn i en kamp er det alltid en plan A, men om den ikke fungerer som man har tenkt så går man til plan B. Denne gangen funket plan A fra runde 1 til 6. Utrolig tilfredsstillende følelse. Jeg var så heldig at jeg hadde Peter og Hughie Fury ringside på kampen min, fantastisk å få bokse foran så store bokse-navn og få hilse på dem etter kamp. Morsomt at pappa og Frank også tok turen over, ikke den største heiagjengen men det holdt i massevis!

Bak kulissene måtte det jo skje noe vi ikke forventet denne gangen også, på fredag, dagen før dagen. Da får vi beskjed om at scanningen av hodet mitt ikke var som den de pleier å ta i England. Det var ikke noe galt med hodet mitt, men det var bare ikke gjort på den samme måten som de gjorde det på. Derfor fikk vi beskjed om at kampen min var avlyst, siden jeg ikke hadde medisinske papirer i orden. Jeg hadde jo tross alt bokset der for 4 mnd siden med akkurat samme hode-scan da som nå, så jeg trodde i ihvertfall ikke at dette skulle bli et problem.


Da var det å bruke hele kvelden på å få tak i det Tyske forbundet som jeg har lisens i, kanskje de kunne gå god for papirene mine og si at det er riktig gjort. Etter mye om og men så får vi dette igjennom, dermed har vi en kamp igjen.


Kampdag! På disse stevnene veier man inn 3 timer før kamp. Jeg er en person som er litt nøye på kostholdet mitt, derfor er det godt å få spise ordentlig og få i seg den næringen som jeg trenger i god tid før kamp. 3 timer, det skulle gå fint.

Men det britiske bokse-styret, som må se og notere ned vekten vår er selvfølgelig forsinket. 1,5 timer før kamp kommer de. Kommer meg på vekten, veier inn til riktig vekt og får spist litt. Nok en gang så er jeg utrolig glad jeg veldig sjeldent blir stresset og tar ting med ro. Alt ordner seg ;)


På onsdag folkens, altså i morgen. Allerede da blir min neste kamp annonsert, noe jeg gleder meg til! Følg med! Alt i alt, en utrolig helg i Manchester. Men det har sjeldent vært bedre å komme hjem til Mari. Nå blir det en rolig trenings-uke, en del jobb og mye planlegging imot neste kamp.


Slenger med et mat-tips på slutten her: Is! Det spiste jeg på søndag, å det var helt fantastisk!

Is er min svakhet. Derfor var det lov på søndag. Ha en fantastisk dag!


Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com