• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Fra full kontroll til null kontroll!


7.Mars bokset jeg min 10'ende profesjonelle kamp. En kamp hvor jeg fort fant distanse og følte jeg hadde kontroll! Det var en helg fylt med spenning, latter, godt humør og sosialt lag. Ting man egentlig tar for gitt.

Foto: Ronny Atle Sangolt

Foto: Ronny Atle Sangolt

I hverdagen er vi vant med å ha en viss kontroll og trygghet. Vite hva vi skal i morgen å gjøre det på vår måte. Rart hvordan dagene kan snu så utrolig fort.


Situasjonen vi nå er i, er trist, skremmende og forvirrende. Hele verden påvirkes av en hverdag som ikke er til å kjenne igjen, noe vi aldri har sett eller opplevd før. Det blir fort litt ubehagelig, når man ikke har kunnskap om det som skjer. Det føles litt som en film.


I mitt tilfelle er ting veldig greit med tanke på forholdene. Mine største bekymringer er hvor og når jeg skal trene, når får jeg bokset kamp igjen, hvordan arbeidsplassen min blir påvirket og selvfølgelig at nyhetene gikk foran Bonanza i helgen. Jeg og Mari prøver å følge helsevesenet sine anbefalinger, pluss litt til. Vi beveger oss ikke ut blant folk uten at vi må, vi vasker hender og tar hensyn!

Skille hjemme hos oss mellom gang og stue/kjøkken;)

Jeg er utrolig imponert over hvordan vi mennesker greier å samarbeide når vi faktisk må, alle sammen tar sin rolle. Selv om vi har våre uenigheter, så er vi nå nødt til å se forbi disse. Ting blir virkelig satt i perspektiv, man får kjenne på hvor privilegerte vi er som bor i en velferdsstat, at vi har ressurser til å gjøre det som behøves. Jeg betaler skatten min med glede! Det er utrolig viktig at vi kjenner på tilliten vi har til staten, hører på de rådene som blir gitt, holder oss mest mulig hjemme!


Uansett hvor uenig man er med dagens regjering og hvordan politikerne styrer landet, så er ikke dette tiden for å kritisere. De også fortjener et stort takk for innsatsen og jobben de gjør!

Tusen takk til alle som legger ned en så utrolig innsats i denne perioden!


Mine tanker går til alle som mister jobbene sine eller blir permittert, med bolig og familie som krever en fast inntekt for at ting skal gå i rundt. Og de som er i den utsatte gruppen! Først og fremst må vi tenke på helsen til disse, vask hender og hold avstand! Fremtiden er uviss for mange.Mine tips til dagene foran oss:

Bruk tiden på å lære deg noe nytt, alt finnes på nettet, les bøker, bruk tiden godt med dine nærmeste.

Boost immunforsvaret ditt, spis multivitaminene dine, omega 3, husk D-vitamin! Den viktigste kilden til D-vitamin er sollys, vi vil være mye mer inne i tiden fremover og få mindre sollys.

Hold deg i aktivitet, nå florerer det av videoer om hjemmetrening.


Jeg leser en ny bok og har begynt å spille Counter Strike igjen. Det er den perfekte tiden for en unnskyldning til å spille ;) Hold positiviteten oppe.

Ta vare på deg selv, vis omsorg og hjelp hverandre!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com