• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

En påske med mening!

Pendling, ny samarbeidspartner, venner og familie.Sokker i slippers (viktig at de er hvite), pledd på fanget, kaffe, flisgenser og lue. Sola i ansiktet og det eneste jeg hører er fuglene, deilig!

Nei, har ikke blitt pensjonist enda. Selv om man kanskje skulle tro det.. Når jeg tenker meg om så tror jeg det er fint å være pensjonist, men det er lenge til!

Namsos, Otterøya, Trondheim og Oppdal. Det har vært pendle-ruten min i påsken, mye som skjer og det er fint.


Jeg setter virkelig pris på det å kunne tilbringe tid med mennesker jeg ikke minst er glad i, men som også gir meg noe positivt og i tillegg på steder hvor jeg virkelig kan senke skuldrene. Det er utrolig behagelig. Desto eldre jeg har blitt, desto mer har jeg funnet ut hva som er viktig for meg. For meg er det å utvikle meg og lære meg nye ting viktig. Aldri være redd for å prøve noe nytt.

Tilbringe tid med mennesker som er positive, mennesker som har en "drive", som inspirerer, motiverer og er morsomme å være med. Negativitet har vi ikke tid til :)

Like før påsken var jeg så heldig at jeg fikk ny samarbeidspartner med på laget, Boligprosjekt Overhalla AS er herved med i "Nysæter Crew". Fantastisk å ha dere med på laget! Sjekk dem ut!
Jeg har også vært med på en liten promo-film for en konsert som skal være 30. April, en konsert som setter psykisk-helse, ungdom og at vi kan utgjøre en forskjell i fokus. Noen ting jeg syns er veldig viktig! Overhalla grendehus 30.April kl.18:00! At ungdom selv setter slike ting i fokus er fantastisk!

Skulle ønske jeg kunne hjelpe til å lage mer oppmerksomhet rundt problemer som rører oss alle i dag. Håper alle som har muligheten tar turen dit :)


6.Mai reiser jeg over til Kelvyn for litt påfyll. Jobber også hardt hver eneste dag på boksingen min, gleder meg til neste kamp!Håper alle har fått ladet batteriene i påsken! Ha en fin uke! :)

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com