• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

En mot en.


Det kalles en susp om du lurte.

I dag rakk jeg Bonanza før trening, Bonanza og kaffe er så spot on! Treningen gikk som en drøm etter det, spratt rundt og løp fortere enn han på mølla ved siden av meg i hvert fall!


Nå er jeg ferdig med den harde jobben, en uke til kamp. Kroppen er sliten, jeg sitter igjen med en god følelse. Det er viktig for meg å sitte med en god følelse når treningscampen er ferdig, det bekrefter at jeg har gjort en bra jobb og er klar. En uke igjen, en uke med korte eksplosive økter. Så er det en mot en i den firkantede ringen!


Resten av denne lørdagen skal brukes til kino med kjæresten og bare slappe av.

Jeg har fått velge film, "De Utrolige 2"! Mmmhm!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com