• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Dagen derpå!Min dag er minst like hard som din selv om du tok to pils for mye på lørdag.

Etter kamp er det å våkne ganske brutalt og komisk, å dette varer noen dager. Stiv i rygg og diverse ledd, liten blåveis og såre hender ruller jeg meg ut av senga. Kroppen har slått og blitt slått på, du har strukket muskler som du ikke visste du hadde en gang. Humper meg bort til kaffemaskinen, godt plassert i sofaen med Bonanza på TV!

Ikke nok med det, det ble is senere på dagen også.

Fantastisk!


En gang til, tusen takk for all støtte! For en kveld det ble!


Nyt filmen som min gamle klassekamerat og gode venn Nicholas Lund lagde denne kvelden, takk Nicholas!

(se instagram)


Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com