• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

Tid
I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen, i sandaler og hvite tennissokker. Jeg er på vei til Manchester og Kelvyn. Oppkjøring til neste kamp begynner nå.


23 dager ferie har jeg hatt. Den har bestått av nye opplevelser, erfaringer, familie og venner.

Pluss litt trening selvfølgelig.


Vi har bodd oppå hverandre, krangla (bare se for deg 3 delstater i USA med 2 ladere fordelt på 6 personer), ledd, blitt solbrent og hatt kjempe fine øyeblikk med mennesker jeg setter stor pris på! USA, Italia, Namsos og Otterøya oppsummerer kort min sommer.

Jeg føler meg utrolig heldig!


Vi må bli flinkere på å smile til hverandre og ta vare på øyeblikkene vi har har sammen. Vi tar alt for mye for gitt.

Det var nå nylig en ufattelig trist episode i Namsos hvor 2 personer gikk bort i en båtulykke, det setter ting i perspektiv. Nyt og sett pris på hver eneste dag, ikke utsett det til i morgen. Tid er det mest verdifulle vi har.


Amore mio<3 Italia

Meg og mor på tur

Minneapolis

Otterøya

Italia

Chicago

14.September bokser jeg min profesjonelle kamp nr.8.

Da møter jeg en svensk motstander, nesten 6 måneder uten kamp. Litt for lenge, men deilig å ha en dato å jobbe imot igjen. Noe jeg er utrolig glad for, det er dette jeg jobber for! Kampen går i Trondheim, vi sees der ;)Ha en fantastisk og betydningsfull helg, snakk med folk, smil til folk. Fortell noen hvor stor pris du setter på dem :)


God helg!


-Simen N

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com