• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

6 måneder siden.


Photo: Art of light film & photography.

Endelig!

09.09.19 er det akkurat 6 måneder siden jeg sist bokset, 14 september går jeg inn i ringen igjen. Det kribler i kroppen, jeg har hatt en bra trenings-camp foran kampen. Ingen skader, bra sparring, kroppen kjennes bra og formen er god! Jeg får bokse i Trondheim igjen, foran familie og venner.


Sangen min begynner og spille, de varme, skarpe lysene blir slått på. Jeg går ut fra boblen min og den stille garderoben, til et brølende publikum. Kjente ansikter og god stemning, jeg får frysninger bare av å skrive om det. Tenk hvor mye det bruser i meg når jeg går der, da koser jeg meg. Jeg gleder meg til å underholde dere igjen!


Photo: Sharon Burgod Aresvik

Fredag 13, er det innveiing på Provincialen(Frimurer Logen) i Trondheim.

Kom dit og bli med på face off mellom utøverne. God stemning! Der, for første gang møter jeg min svenske motstander. Bedre kan det ikke bli, Norge vs Sverige.

Det er lov å komme med noen svenskevitser!

Uken min før kamp skal jeg tilbringe med folk jeg koser meg med, litt jobb og litt trening. Holde kropp og hode aktivt. Kun positive vibber! Høste overskudd.
Jeg må si tusen takk til sponsorene mine som gjør det mulig for meg å reise på treningssamlinger utenlands. Det er noe jeg vokser utrolig mye på. Takk!


-Trym Næring AS -Namdal Ressurs AS -Boligprosjekt Overhalla AS -Bilsenteret Namsos AS


Jeg håper jeg ser deg i Kolstad Arena 14.sept!

Ha en strålende dag!

Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com