• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Simen

14.september 8-0-0Kampdag er alltid litt spesielt, en dag som går langsomt. Mest venting og mye tid å slå ihjel. Største delen av dagen ble brukt til Lars Monsen, noen timer Canada på tvers og Monsen på villspor. Jeg tror Mari har fått nok av Lars for en stund.


På skjemaet var min kamp satt til å begynne 22:00, 19:30 pakket jeg bagen og satte meg alene i bilen. Dere andre var i hallen, med godt humør, en pils i hånda og med godt selskap. Rart å tenke på motsetningene, hvor mine tanker og deres tanker var akkurat da.Deilig at jeg etter 1 år skal få bokse i Norge igjen. Fantastisk når jeg kan samle så mange venner og bekjente til å ha en hyggelig kveld sammen. Endelig skulle jeg få gå inn til ringen igjen, hvor venner, familie, bekjente jubler og heier meg fram.

Det er ikke det samme å bokse i England som i Norge.

Jeg har fått utrolig mye god lærdom av å bokse i England, men det er morsommere i Norge sammen med dere!


Jeg ankommer hallen, finner garderoben min og får ordnet meg på plass. Etterhvert begynner vi å legge bandasje på hendene og varme opp. Arrangøren henter oss 5 minutter før vi skal gå på.

Røyk, musikk og lyskastere blir slått på. Jeg går sist opp i ringen, siden jeg er på hjemmebane. Motstanderen står og venter på meg i sitt hjørne.

Alt i alt føler jeg at min prestasjon i ringen var dårlig, jeg løste oppgaven min på en lite effektiv måte. Lite underholdende måte, men jeg løste den. Det er viktigst.Det kommer alltid en utladning etter en kamp, sliten og klar for noen dager helt fri. Jeg og Mari dro til Oppdal. Utedo, fjelluft og helt stille. Gikk turer, en ettermiddag på spa med hel-kroppsmassasje, koste oss med god mat og drikke.

Den ene kvelden var det fullmåne, som vi kunne ligge i senga å se på når vi la oss. Fint!Jeg har fått ny kamp, 26. oktober. Da drar jeg tilbake der det startet, der jeg hadde min proffdebut, Bergen. Det blir en travel avslutning på året. Nå har jeg hatt 6 rolige måneder, da er det fint å få litt aktivitet på slutten.


God helg folkens! =)Simen Nysæter

CONTACT​

Website delivered by EcomPerformance.com